Praha Jeruzalém

Poté, co byly vstupenky na první show téměř vyprodány, uspořádá kanadská superstar v Tel Avivu své druhé vystoupení 5. srpna 2020.

Autor: Elad Benari, 7.10.2019 6:35

Poté, co byly vstupenky na její debutovou show téměř vyprodány, naplánovala kanadská superstar Celine Dion druhou show v Izraeli na příští léto.

Producenti jejího vystoupení v neděli oznámili, že byla v parku Hayarkon v Tel Avivu naplánována druhá show na 5. srpna, tedy na stejném místě a den po jejím prvním vystoupení.

51 letá Dion prodala po celém světě stovky milionů alb, čímž se stala jednou z nejúspěšnějších umělkyň své generace.

Do Izraele přijede v rámci svého Courage World Tour (pojmenovaného po jejím novém albu).

Mnoho umělců, kteří v posledních letech plánovali v Izraeli svá show, je pod tlakem BDS aktivistů zrušilo.

Letos v létě vystoupila v Izraeli poprvé pop star a herečka Jennifer Lopez. Její manažer izraelské televizi řekl, že Lopezová byla pod tlakem, aby svůj koncert v Tel Avivu zrušila, ale odmítla se tomuto tlaku podvolit.

Dalším z umělců, kteří odolali tlaku na zrušení svých vystoupení v Izraeli, je australský rocker Nick Cave, který dokonce hnutí BDS kritizoval.

Také zpěvák Lionel Richie se odmítl podvolit tlaku, aby zrušil svůj koncert v Izraeli, a dokonce zablokoval radikálně levicovou skupinu Code Pink během kampaně, která ho vyzývala ke zrušení jeho vystoupení.

07.10.2019 06:54 Daniel Žingor116Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova