Praha Jeruzalém

Brexit je jedinou nadějí na záchranu anglické tradice a kultury

Autor: Giulio Meotti

Právě jsem navštívil Londýn, po kterém se mi už nějaký čas stýskalo. A je šokující, že kromě sochy Winstona Churchilla na Parliament Square Londýn už není Londýnem.

Vynikající služby, rozšířené bohatství, globální atrakce, konzum v plném proudu, symbol královské rodiny, která se stále drží, záviděníhodné britské vzdělání, tolik pozitivních věcí, které mnoha západním zemí chybí a které Britům závidí.

Ale také mnoho scén, které vypadají, jako by pocházely z Afghánistánu, Somálska nebo Saudské Arábie. Ne v Tower Hamlets nebo v East Endu, muslimských enklávách Londýna, kde islám už tvoří většinu, ale v mnoha oblastech v centru britského hlavního města: tisíce žen v burce, nikábu a abaye, muslimští muži s mnoha ženami. A nejsou to bohatí turisté ze zemí Perského zálivu v nákupním domě Harrods, ale místní ženy s kočárky, se 3-4 dětmi, v jejich každodenním životě.

15 procent londýnské populace jsou Muslimové.

Radikální islám je v tomto městě tak běžný jako talíř fish and chips.

V hračkářství je osm z deseti pokladních zahaleno. Vidíte také mnoho bílých Britů, kteří konvertovali k islámu, jak se chodí modlit do mešit. Jak bude vypadat tvář města, které bylo pilířem západní civilizace, za jednu, dvě generace?

Brexit je poslední šancí na zastavení islamizace Spojeného království. Ti, kteří ho chtějí odmítají být zlikvidováni globalismem. Chtějí získat zpět identitu, hranice a dědictví.

Boris Johnson ho musí dotáhnout do konce do října, nebo se Londýn definitivně stane centrem zahraničního turismu a domovem islámského tribalismu.

30.08.2019 16:56 Lucie Krchňáková412Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova