Praha Jeruzalém

Na internetové službě My Space můžete nově zařadit mezi své přátele i Stát Izrael. Izraelský konzulát v New Yorku otevřel prezentaci na stránkách My Space pro Stát Izrael.
Izraelská prezentace na My Space ukracuje tu zajímavou část Izraele. Fotografie teenagerů, izraelských celebrit, modré moře u Tel Avivu, to vše má symbolizovat mladý, úspěšný a zábavný stát, který lidé ve zprávách neuvidí.
Stránka obsahuje odkazy na weby jako Cool Facts about Israel (zajímavá fakta o Izraeli), Scenes from Tel Aviv (scény z Tel Avivu), Who is Israeli? (Kdo je Izraelec?). Na pozadí hraje izraelská rocková muzika a odkazy směřují i na blogy izraelských celebrit.
David Saranga, konzul pro média a veřejné záležitosti z konzulátu v New Yorku řekl, že tento projekt je jedním z řady nových projektů, které mají zasáhnout mladou generaci v tématech, která se netýkají konfliktu.
Mezi prvními, kdo se přidali na seznam přátel Izraele byli oficiální fancluby herců George Cloooneyho, Eddyho Murphyho a Leonarda DiCapria a muzikantů Matisyahu a Regina Spektor.
My Space má 154 milionů registrovaných členů a 300 000 nových členů denně.
URL adresa: www.myspace.com/state_of_israel

19.02.2007 00:00 6