Praha Jeruzalém

Dnešní ranní vydání zpravodajské relace Infolive TV.
Online zpravodajství můžete sledovat na této stránce.

Online TV

00:03 – 00:29
New York Times v neděli přinesly zprávu o tom, že izraelský útok v Sýrii na začátku září byl směřován na místo, které izraelští a američtí zpravodajští experti vyhodnotili jako rozestavěný jaderný reaktor. Reaktor měl být podobný tomu, který má Severní Korea. Více informujeme v tomto článku.






Online TV

00:30 – 00:51
Členové Knessetu se chystají do Spojený státu, kde budou s americkými zákonodárci a s kontraktory z oblasti obrany diskutovat o íránské jaderné hrozbě a protiraketovému systému Arrow.








Online TV

00:52 – 01:15
Izraelský úřad pro archeologický výzkum hodlá v několika dnech obnovit vykopávky u brány Mugrabi, což může zvýšit napětí ve vztazích s okolními zeměmi před plánovaným mírovým summitem. Vykopávky jsou přípravou pro vybudování nové lávky u brány Mugrabi mezi Zdí nářků a Chrámovou horou. Zastaveny byly v červnu.






Online TV

01:16- 01:33
Izraelská armáda v sobotu informovala, že egyptské bezpečnostní složky zastřelily uprchlíka, který se pokusil nelegálně dostat do Izraele. Několik dalších mužů bylo bezpečnostními složkami zadrženo. Více informujeme zde.







Online TV

01:34 – 02:406
Záběry: Vodní sporty ve vodách Středozemního moře v Tel Avivu










Přímý odkaz na tuto zpravodajskou relaci.
(odkaz vede mimo tento server na www.infolive.tv)

14.10.2007 00:00 4