Praha Jeruzalém

Autor: Giulio Meotti

Levice má ochromující strach z islámu, který jí brání vidět, analyzovat a říkat jednoduchou pravdu.

Mělo by se psát: „Islámský masakr křesťanů.“ 300 mrtvých rukou džihádistů ze skupiny Thowheeth Jama’ath, kterým pomáhala ISIS.

Kostely bombardované s takovou silou, že dokonce odlétly i střechy.

Špatné zaměření médií zafungovalo dobře. Po 24 hodin neschopnost myslet, mluvit a analyzovat. Kdo zabil všechny ty křesťany na Srí Lance? Možná budhisti? Možná sikhové?

Možná náboženské samovznícení „východních věřících“, jak je nazvalo ohyzdné duo Obama-Clinton.

Možná je lepší zůstat zticha, abychom nevyvolali podezření z „islamofobie“. Apokalyptická proti křesťanská nenávist, která zabila také spoustu dětí. V kostele Zion slavily děti krátce předtím. 22 z nich bylo roztrháno na kusy.

Je to jeden z nejstrašnějších masakrů křesťanů v nedávné historii. „Byla to řeka krve,“ řekl NA Sumanapala, prodavač, který pracuje poblíž kostela Saint Sebastian.

Neděle neděle, krvavá neděle.

Naše svědomí je aktivované, vzrušené a mobilizované pouze tehdy, když se obviňuje západ. Ona krev je voda, oni mrtví jsou neznámí, o kterých neumíme přemýšlet.

Po masakru v mešitě na Novém Zélandu následoval týden, kdy se kázalo proti „zlu nadřazenosti bílé rasy“, od OSN po všechna západní média. Po masakru v kostelech na Srí Lance (300 mrtvých, mezinárodní síť teroristů, řada křesťanských míst byla zasažena současně, byli zapojeni dokonce imámové, jako např. Moulvi Zahran Hashim) nikdo na západě nebude psát o zlu obsaženém ve verších Koránu podněcujících k vraždění „bezvěrců“, ani ho neodsoudí.

Levice odsuzuje pouze to, co vyhovuje její šílené vizi. A také má šílený strach z islámu.

26.04.2019 15:04 Lucie Krchňáková459Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News