Praha Jeruzalém

Američané, na které se Evropané dívají spatra jako na pouhé venkovské balíky, znovu odvedli práci.

Autor: Giulio Meotti

Nakonec to byli jako vždy Američané – ti Američané, které my Evropané rádi zobrazujeme jako necivilizované balíky, kteří nerozeznají Slovinsko od Slovenska, jí hamburgery a ne šneky, ale kteří, jak se zdá, ví trochu víc o civilizaci a sebeobraně a dobru a zlu – těmto Američanům se podařilo vstoupit do tunelu v Idlibu a poslat kalífu smrti za jeho 72 pannami. Kdybychom čekali na Evropany, Abu Bakr Al Baghdadi by tu ještě dlouhou dobu byl, dál by znásilňoval skutečné ženy a dával rozkazy k masakrům nevinných lidí.

Operace „Kayla Mueller“, která vedla k odstranění Al Baghdadiho, je pojmenována po americké dívce, která byla unesena, znásilněna, mučena a zavražděna kalífou ISIS osobně. Kayla podstoupila toto zacházení za to, že se odmítla vzdát své víry, křesťanství. Daniel Rye Ottosen, dánský spoluvězeň, řekl, že muži z ISIS „byli ohromeni silou, kterou jim (Kayla) ukázala“. Je škoda, že v tento den západního vítězství proti silám zla je příběh této dívky tak málo připomínán.

Díky, Ameriko!

Američané můžou být pyšní, Evropané by se měli stydět. Tlachání evropských sloupkařů o Trumpově oznámení ohledně „ Abu Bakaar al Baghdadiho“ je bezvýznamné. V den, kdy Švédsko, Německo, Belgie nebo Španělsko odstraní vůdce teroristů a spláchne je v tunelech Blízkého východu, budeme mít právo mluvit. My Evropané jsme pouze schopni vychovat teroristy, a pak je „deradikalizovat“. Amerika je Mars, Evropa je Venuše. My jsme líhní nepřátel civilizace.

Musíme poděkovat také Kurdům, že nám pomohli kalífu dostat. „Pět měsíců probíhala spolupráce v terénu a opatrné sledování, až do operace zabití Abu Bakr al Bagdadiho,“ napsal Mazloum Abdi, generální velitel kurdských bojovníků známých jako Syrské Obranné Síly. Kurdové, kteří ve válce s ISIS ztratili už 11 000 mužů. Sehráli rozhodující roli ve vypátrání Baghdadiho, Američani do toho kanálu vstoupili a zlikvidovali ho.

A Evropané? Ovšem, v tomto příběhu jsou i Evropané. Evropští dobrovolníci, kteří odešli bojovat na straně al Baghdadiho.

01.11.2019 13:55 Lucie Krchňáková343Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News