Praha Jeruzalém

Zatímco většina matek by byla zděšena, kdyby jejich syn chladnokrevně zavraždil nevinné lidi, tato palestinská žena reaguje s naprostou radostí a hrdostí.

Od: United with Israel, 29. ledna 2023

V pátek večer palestinský terorista brutálně zastřelil sedm nevinných Izraelců, kteří slavili šabat.

Izraelské bezpečnostní síly teroristu zneškodnily dříve, než stačil zabít někoho dalšího, ale škoda už byla napáchána. Krátce poté provedl jiný palestinský terorista napodobující útok a zastřelil izraelského otce a syna, kteří útok přežili.

Zatímco většina matek na světě by byla zděšena, že jejich syn zavraždil sedm nevinných lidí, matka teroristy, který sedm lidí zabil, byla krátce poté viděna, jak slaví a rozdává sladkosti.

Na dalších videích zveřejněných na sociálních sítích bylo vidět, jak Palestinci odpalují ohňostroje, bezohledně vypouštějí do vzduchu střelné zbraně a troubí na klaksony aut.

Některé davy skandovaly na podporu zabíjení Židů.

V pásmu Gazy palestinská teroristická skupina Hamás chválila vrahy jako „přiměřenou odpověď“ na nedávná izraelská bezpečnostní opatření, která zahrnovala masivní razie s cílem zmařit teroristické útoky palestinského Islámského džihádu, který masakr rovněž pochválil.

Izrael v pátek večer okamžitě přijal obranná opatření a náčelník generálního štábu IDF generálporučík Herzi Halevi nařídil, aby více vojáků zabezpečilo židovské oblasti v Judeji a Samaří.

Stupeň teroristické pohotovosti v Jeruzalémě zvýšil na nejvyšší možný také izraelský policejní komisař Kobi Šabtaj.

„Soucítíme s rodinami zraněných a mrtvých. Vyhodnotili jsme situaci a rozhodli o některých okamžitých opatřeních. Budeme jednat rozhodně,“ komentoval událost na místě činu izraelský premiér Benjamin Netanjahu.

30.01.2023 05:01 Daniel Žingor411Zdroj: United with Israel