Praha Jeruzalém

Milí přátelé,

pro účastníky našich zájezdů jsme již druhým rokem připravili krásnou vzpomínku na místa, která s námi navštívili, měsíční kalendář „Izrael v obrazech 2020“.

Tento kalendář o rozměrech 31×44 cm můžete získat i vy, a to zcela ZDARMA, pouze za cenu poštovného. Stačí si o něj napsat mailem do naší kanceláře.

Vzhledem ke zkušenostem a znalostem našich průvodců připravujeme každoročně kromě základních a rozšířených poznávacích zájezdů i velmi zajímavé zájezdy tematické.

V nabídce máme např. zájezdy zaměřené na vojenskou historii nebo inovativní technologie, vodní hospodářství a zemědělství.

Můžete se s námi také vydat po českých stopách v Izraeli a na vlastní oči sledovat vývoj česko-izraelských vztahů.

Nebo s námi můžete navštívit Izrael v období  jednoho z nejvýznamějších poutních židovských svátků – Sukot – Svátku stánků.

Pokud chcete v Izraeli pobýt déle, využijte naši nabídku zájezdů Krásy Izraele I, II, III, které se podrobně zabývají severem, středem a jihem Izraele a jsou připraveny tak, aby na sebe navazovaly.

Dále pořádáme zájezdy v období jarních prázdnin, které jsou vhodné pro osoby pracující ve školství.

Na období letních prázdnin jsme pro vás připravili zážitkové, cenově nejlevnější pobytové letní kempy u Genezaretského jezera.

Naši aktuální nabídku zájezdů můžete sledovat na www.olivetour.cz.

 

S výběrem zájezdu vám velmi rád a ochotně poradím.

 

Pavel Zajíc

vedoucí kanceláře Olivetour

 

e-mail: info@olivetour.cz

mobil: +420 772 305 735

12.12.2019 05:54 Pavel Zajíc454Zdroj: Olivetour.cz

Klíčová slova