Praha Jeruzalém

Kromě volání po nových teroristických útocích řekl Mahathir bin Mohamad, že jediným důvodem, proč Američané podporují Izrael je, že Židé ovládají média v USA.

Od: MEMRI prostřednictvím JNS, 2. července 2020

Izrael byl stvořen světovými mocnostmi, aby vyřešil „židovský problém“. Muslimové by tedy neměli provádět teroristické útoky proti evropským zemím a Spojeným státům, ale spíše přímo proti Izraelcům, uvedl minulý týden v televizním rozhovoru bývalý premiér Malajsie.

Mahathir bin Mohamad hovořil s libanonskou televizí Al-Mayadeen 29. června a řekl, že když muslimské země bojují mezi sebou a zabíjejí muslimy, pomáhají tím Izraeli.

Rovněž uvedl, že teroristické útoky v Evropě a ve Spojených státech povedou k tomu, že tyto země stáhnou svou podporu palestinské věci a že je lepší útočit přímo na Izraelce, „jako někteří z Palestinců v Jeruzalémě, kteří samostatně útočí na izraelské vojáky.“

Mohamad také řekl, že jediným důvodem, proč Američané podporují Izrael je, že Židé ovládají americká média.

„Pokud si (Američané) myslí, že se mýlíme, musíme jim říct, že děláme něco, co je správné. Je to propagandistická kampaň ze strany Židů. Jsou v tom velmi dobří. Vlastní všechny noviny v Americe. Vlastní televizní stanice. Mají tedy obrovský vliv,“ řekl.

Mohamad dále řekl, že americký vliv lze snížit muslimskou podporou černochů ve Spojených státech.

„Měli bychom podpořit černochy, protože tady můžeme ukázat, jak je americká společnost nespravedlivá a to ke svým vlastním lidem. Tak omezíme vliv Ameriky na naše vnitřní záležitosti.“

03.07.2020 05:16 Daniel Žingor147Zdroj: United with Israel