Praha Jeruzalém

Představitel zpravodajských služeb evropské země odhalil ruské plány na demoralizaci ukrajinského obyvatelstva pomocí tvrdých opatření, včetně veřejných poprav.

Od: Israel National News 3.3.22 22:21

Představitel evropských zpravodajských služeb odhalil, že Rusko plánuje demoralizovat obyvatelstvo Ukrajiny v souvislosti s pokračující invazí prováděním veřejných poprav, uvedla agentura Bloomberg.

Anonymní představitel uvedl, že plán zahrnuje potlačování protestů, zadržování politických oponentů a provádění veřejných poprav s cílem zlomit morálku ukrajinského lidu.

Tento představitel uvedl, že má přístup k dokumentům ruské Federální bezpečnostní služby, které byly zachyceny, a že tyto dokumenty obsahují plány na veřejné popravy a další represivní kroky.

Kitty Donaldsonová, britská politická redaktorka agentury Bloomberg News, na Twitteru uvedla, že ruská zpravodajská služba „podle představitele evropských zpravodajských služeb vypracovala plány na veřejné popravy na Ukrajině po dobytí měst,“.

 

Uvedla také, že Rusko „plánuje násilné potlačování davů a represivní zadržování organizátorů protestů s cílem zlomit ukrajinskou morálku“.

04.03.2022 06:03 Daniel Žingor257Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova