Praha Jeruzalém

Obama zasel skrytou infiltraci islámu do Bílého domu a Biden vliv Číny. Írán tak může mířit na Izrael.

Autor: David Hersch 23. dubna 2023 7:49

Jaké jsou íránské plány? Je to zřejmé i náhodnému pozorovateli. Kromě toho, že Írán obklopí Izrael svými dobře vyzbrojenými zástupci pro útok na více frontách, čeká na útok Číny na Tchaj-wan. Současně Severní Korea pod vedením malého buclatého diktátora s podivným účesem zaútočí na Jižní Koreu. To vše je součástí čínských strategických válečných plánů, a tím i odstranění potenciálního amerického zapojení do války mezi Izraelem a Íránem.

Kromě angažmá na Ukrajině bude Amerika okamžitě čelit dvěma velkým frontám v téže oblasti proti dvěma jaderně vyzbrojeným nepřátelům. Nemůže proto reálně přijít Izraeli na pomoc nebo na obranu a za Bidenova pokračování Obamovy politiky zničení Izraele by se zdráhala přijít Izraeli na pomoc v případě, že by současně vypukla válka mezi Izraelem a Íránem, když pomineme Bidenova hezky znějící nesmyslná politicky korektní prohlášení.

Nezapomínejme na to, jak Bidenova administrativa vyčerpala strategické zásoby zbraní uchovávané v Izraeli, a na jeho výprodej amerických strategických ropných rezerv Číně, ze všech zemí. Hloupé to ani zdaleka nevystihuje, ale úmyslné by to být mohlo. Žádný jiný prezident by něco takového neudělal, snad kromě Obamy, pokud jde o vyčerpání strategické zásoby zbraní.

Jak se objevuje stále více informací a odhalení o Bidenových vztazích s Čínou, začíná být zřejmé, že označit ho za kompromitovaného je zdvořilé, laskavé a jemné. Podle mého uváženého názoru Biden je a byl užitečným idiotem typu čínského agenta. Snadno koupitelný kvůli svému egu, narcismu a chamtivosti. Čínská chapadla tak pronikla až do nejvyššího úřadu v USA, a až budou všechny důkazy odhaleny a zveřejněny, budou proslulá cambridgeská pětka a Kim Philby vedle Joe Bidena vypadat jako úplní amatéři, ačkoli oni byli mnohem inteligentnější, než kdy byl Biden. Bidenovo jméno se navždy zapíše do dějin neslavně a bude národní hanbou a ostudou.

Je smutné, že v USA zatím nikdo nemá odvahu to pojmenovat, ačkoli kolem zločinecké Bidenovy rodiny krouží. Tragické je, že Kamala Harrisová byla vybrána jako kandidátka a viceprezidentka právě proto, že by pro Bidena nepředstavovala žádnou výzvu a je zjevně potenciálně velmi nevhodnou náhradnicí. Jedná se o klasický příklad, v němž se USA ocitly, neboť uvízly mezi kamenem a skálou. Třetím v pořadí v nástupnictví na prezidentský post by byl předseda Sněmovny reprezentantů, a to je republikán, což by bylo pro demokraty anathema.

U Obamy jsme viděli skrytou infiltraci a vliv islámu do Bílého domu a u Bidena definitivní vliv a kontrolu Číny.

Předpovídám, že Biden před vypršením svého prezidentského mandátu zneužije prezidentské výsady a poskytne odškodnění svému synovi Hunterovi, bratru Jamesovi, případně dalším zapleteným členům rodiny a sobě samému, ať je kontroverze zatracena.

Přiznejme si, že Biden, titulovaný „vrchní velitel“, je sotva velitelem a jeho velký a přemeditovaný, probuzený, zakřiknutý a podlézavý náčelník generálního štábu generál Mark Milley, nehledě na dlouhou vojenskou kariéru, sotva naplní pozorného myslícího člověka důvěrou. Co to všechno znamená? Kromě toho, že Amerika má značnou armádu, jí právě teď chybí vedení, které ona i svět zoufale potřebují. Její armáda je sice, nikoli díky Bidenovi, stále významná a silná, ale i ta má své limity. Nejsem si jist, zda má Amerika v takových potenciálních válkách právě teď dostatek vojenských sil, ani zda je její zbrojní průmysl na dostatečné válečné úrovni.

Izrael čelí existenční hrozbě. Je možné, že jordánský král Abdulláh, stejně jako tomu bylo v případě jeho otce Husajna, by mohl být pod tlakem donucen připojit se k íránské ose zla a záměrům, a tím zcela obklíčit Izrael ze všech stran. I kdyby byl natolik moudrý, aby se do probíhajícího konfliktu nezapojil, jsem si jist, že teroristické útoky budou přicházet i z Jordánska.

Kromě Hizballáhu a nyní i Hamásu v Libanonu a Sýrii, plus Íránců a syrské armády na severu, je na jihu Gaza s Hamásem a palestinským Islámským džihádem. Na Sinaji je Hamás a ISIS. Írán má lodě v Rudém moři a Hútiové v Jemenu byli vyzbrojeni íránskými raketami dlouhého doletu a bezpilotními letouny. Nepodceňujme arabskou pátou kolonu v Izraeli, do níž oportunisticky naskakuje i Fatah.

Írán samozřejmě je a byl by velmi rád, kdyby mohl s Izraelem bojovat do posledního Araba a sedět v pozadí a poskytovat mu zbraně a podporu. Ve skutečnosti to ukazuje, jak jsou Arabové hloupí, když se nechají takto využívat a zneužívat, ale poháněni nenávistí k Izraeli a náboženskými ambicemi ovládnout svět se nechají snadno naverbovat.

Je logické, že Írán nebude imunní a je hlavou hydry. Írán je mnohostranné zlo, které nelze překonat jediným úsilím. Bude zapotřebí všeho, co Izrael má a může udělat. Izrael bude muset Íránu způsobit vážné škody, zničit jeho jaderná zařízení a doufejme, že přitom zlikviduje jeho středověkou ajatolláhovskou autokracii a bezprostřední vedení, čímž zachrání sebe i běžné íránské občany.

Hizballáh a jižní Libanon budou muset být okamžitě srovnány se zemí a zničeny, stejně jako velká část Gazy.

Již nelze vést zdvořilostní humanitární válku s klepáním na střechy a vyhýbat se mnoha civilním oblastem, neboť i ty jsou, jak až příliš dobře víme, strategicky zaplněny tunely, odpalovacími místy raket a vojenskými zařízeními.

Následky s OSN a neobjektivním a zločinným Mezinárodním trestním tribunálem budou vyřešeny a OSN a ICC budou poslány k čertu, kam patří. „V lidských záležitostech existuje příliv, který, při povodni, vede ke štěstí“, a tím štěstím je bezpodmínečné přežití Izraele a židovského národa.

Íránské lodě v Rudém moři mohou a budou muset být zničeny a Hútíové v Jemenu podstatně zničeni a poškozeni. To není snadný úkol. Kromě toho je zřejmou strategií Íránu překonat izraelské protirakety Iron Dome, David’s Sling a Arrow a nechat Izrael vyčerpat zásoby raket a obrany.

Následovat bude pozemní invaze se všemi hrůzami, které přináší. Izrael logicky nemá nekonečné zásoby zbraní a výzbroje, jak jsme viděli v Jomkipurské válce v roce 1973. Viděli jsme také, jak se Obamův režim po jedné z válek v Gaze zdráhal zásobovat Izrael raketami Hellfire a zpřísnil kontrolu dodávek zbraní do Izraele. Biden je Obamovou loutkou a bude dělat přesně totéž.

Jinými slovy, pro Izrael je strategické a nezbytné, aby si dodávky zbraní zajistil ihned.

Nepodceňujme nekalé vlivy, zbraně a pomoc, které přicházejí a budou přicházet do Íránu z Ruska a Číny, a to před válkou i během ní. V tom všem je Amerika pod Bidenovým vedením převálcována na každém kroku. Pokud USA nejsou převálcovány, pak je to ze strany Bidena záměrná a idiotsky destruktivní politika odchodu z Blízkého východu. Ve skutečnosti jde o pokračování Obamovy politiky ničení Izraele a podpory Íránu. Je ironií osudu, že i když Saúdská Arábie v současnosti podléhá íránské hrozbě a hegemonii a její vojenské převaze v oblasti, bude to nakonec Izrael, kdo Saúdskou Arábii a Blízký východ zachrání, nikoli však díky Bidenovu a Obamovu zlému, špatnému a zločinnému záměru.

Mně, pouhému generálovi v křesle, nepřísluší diskutovat nebo spekulovat o vojenských strategiích a plánech Izraele. Mám plnou důvěru ve vedení Izraele na všech úrovních. Izrael zjevně nezahálel a je a bude připraven, až přijde vhodná chvíle. Izrael ví, co musí udělat. Kéž je Izrael v bezpečí a požehnaný.

David Hersch je předsedou SAIPAC, Jihoafrického výboru pro veřejné záležitosti Izraele. Bývalý předseda Jihoafrické sionistické federace (Kapské rady) a také bývalý národní místopředseda Jihoafrické sionistické federace (SAZF). Je také bývalým členem Jihoafrické židovské rady poslanců (Kapská rada). Podnikatel a hlasatel ve výslužbě.

25.04.2023 05:45 Daniel Žingor496Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova

3 komentáře

  1. Jan Hora

    27. 4. 2023

    Odpovědět

    Myslím si, že je to příliš radikální názor, ale mně blízký.

Přidání komentáře

Váš email nebude zveřejněn.
Abychom zabránili spamu, musí být Váš první komentář schválen. Mějte prosím strpení.

O profilový obrázek se stará Gravatar.