Praha Jeruzalém

Vojáci IDF obklíčili dům vůdce organizace Lions‘ Den, dokud se nevzdal. Zdroje PA hlásí střety během operace.

Od: Israel National News 22. září 2023, 2:06

Palestinské arabské zdroje informovaly, že izraelské bezpečnostní síly v noci na čtvrtek zatkly vůdce teroristické organizace Lví doupě Chaleda Tubilu v jeho domě v Šechemu (Nábulus).

Podle těchto zpráv jednotky IDF obklíčily Tubilův dům v šekemské čtvrti Rafidija, dokud se nevzdal, neopustil svůj dům a nebyl zatčen. Bylo také oznámeno, že během operace házeli ozbrojení teroristé na vojáky výbušná zařízení, zápalné bomby a kameny.

Na záběrech z oblasti byl slyšet hlasitý výbuch a bylo vidět, jak se z jednoho domu valí kouř. Nebyli hlášeni žádní zranění. IDF zatím tyto zprávy nepotvrdila.

V noci na středu provedly jednotky IDF, Izraelské bezpečnostní agentury (Šin Bet) a pohraniční policie protiteroristické akce v Judeji a Samaří a zatkly osm hledaných teroristů.

Ve městě Šechem (Nábulus) a městech Bejt Ummar a Husan zadržely jednotky čtyři hledané osoby. Ve městě Hebron jednotky zadržely dalšího podezřelého a nalezly a zabavily airsoftovou zbraň, střelivo a zásobník.

Ve městě Jalazone jednotky zadržely dva hledané podezřelé. Na místě došlo k násilným výtržnostem, na které ozbrojené síly reagovaly střelbou do vzduchu náboji ráže 22 mm.

Ve městě Beitunia byl zadržen další podezřelý a podezřelí házeli na síly kameny, které reagovaly prostředky k rozhánění nepokojů. Ve městě Al-Ram podezřelí házeli kameny na ozbrojené síly, které reagovaly prostředky k rozhánění nepokojů.

22.09.2023 06:01 Daniel Žingor124Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Přidání komentáře

Váš email nebude zveřejněn.
Abychom zabránili spamu, musí být Váš první komentář schválen. Mějte prosím strpení.

O profilový obrázek se stará Gravatar.