Praha Jeruzalém

Na tajném setkání v Moskvě spojily své síly Palestinská samospráva a Hamás.

Autor: Daniel Greenfield, Gatestone, 13. března 2024

Zatímco Bidenova administrativa a Evropská unie pracovaly na vytvoření „palestinského“ státu, skutečné detaily se upřesňovaly v Moskvě, kde se sešly Palestinská samospráva, Hamás a další teroristické skupiny.

Na summitu, který byl svolán do Institutu orientálních studií, kdysi prostředku sovětských vlivových operací ve třetím světě, se sešli Azzam al-Ahmada, člen výkonného výboru OOP, a Mousa Abu Marzouk, nejvyšší představitel Hamásu, a také zástupce Islámského džihádu, PFLP, DFLP a dalších teroristických skupin.

Cílem spojení všech těchto teroristů bylo vytvoření „technokratické vlády“.

Co je to „technokratická vláda“? Je to zástěrka teroristů a skládá se z vedoucích pracovníků neziskových organizací, akademiků, ekonomů a dalších osob, které mají zkušenosti s jednáním s mezinárodním společenstvím a získáváním zahraniční pomoci.

Hamás nebude oficiálně součástí loutkového režimu, ale bude loutky kontrolovat.

„Hodně slyším na mezinárodní úrovni, zda Hamás souhlasil? Do toho vám nic není,“ řekl listu Financial Times Husam Zomlot, velvyslanec Palestinské samosprávy ve Spojeném království, a dodal: „O Hamásu – probíhají diskuse… ale tato vláda je vládou technokratickou, není složena z žádných politických frakcí, protože teď není doba pro politické frakce.“

To chce Bidenova administrativa a EU slyšet, ale zatímco Katar pomáhá sestavit novou „technokratickou“ frontu teroristů, moskevský summit jasně ukázal, že skutečným programem nové vlády bude teror proti Izraeli a USA.

Summit OOP-Hamas-Islámský džihád v Moskvě skončil závazkem k „národní jednotě, která zahrnuje všechny palestinské síly a frakce v rámci Organizace pro osvobození Palestiny“, a stanovil hlavní cíle, počínaje „konfrontací s izraelskou agresí proti palestinskému lidu v pásmu Gazy, na Západním břehu Jordánu a v Jeruzalémě, která je prováděna s podporou, pomocí a účastí Spojených států“.

Jediným skutečným bodem jednoty islámských teroristických skupin, které se sešly v Moskvě, byl boj proti Izraeli. A to bude jediným posláním jakéhokoli režimu, který nastolí.

Podle zprávy libanonského listu Al-Mayadeen „prohlášení vyjadřovalo podporu houževnatému palestinskému lidu a jeho odboji, zejména v Gaze, na okupovaném Západním břehu a v al-Kudsu… a poskytnutí pomoci rodinám mučedníků“. Přeloženo do běžné češtiny to znamená podporu útoků Hamásu na Izrael a poskytování finančních prostředků islámským teroristům a jejich rodinám.

Hamás nebude stát v popředí, ale nová „technokratická vláda“ bude pracovat pro něj.

„Nyní není čas na vládu, jejíž součástí bude Hamás, protože v takovém případě by ji pak řada zemí bojkotovala, jako se to stalo dříve,“ řekl ministr zahraničí Palestinské samosprávy Rijád al-Málikí sdružení korespondentů OSN. „Do takové situace se nechceme dostat. Chceme být přijati a plně se zapojit do mezinárodního společenství.“

Ještě nenastal čas, aby se Hamás stal součástí vlády, dokud se loutkovému režimu nepodaří vypumpovat mezinárodnímu společenství peníze a diplomatické uznání. A Bidenova administrativa a EU jsou až příliš ochotné obojí poskytnout.

Jedinou otázkou je, zda bude Hamás tentokrát ochoten na to přistoupit. Každý předchozí návrh jednoty ztroskotal na stejném problému, ale tentokrát má Izrael Hamás na lanech a může to být jediná strategie teroristické skupiny, jak přežít. V Moskvě se Hamás podepsal pod spodní řádek prohlášení o jednotě, které schvaluje OOP jako zástupce „palestinského“ lidu.

Bylo to jen příhodné, protože „Palestinci“ nebyli vynalezeni na Blízkém východě, ale v Moskvě, za vlády starých sovětských aparátčíků, kteří vše řídí i nyní. Patří k nim i Putinův náměstek ministra zahraničí Michail Bogdanov, který summit svolal. Prezident palestinské samosprávy Mahmúd Abbás sepsal svou tezi o popírání holocaustu během studia na moskevské Univerzitě Patrice Lumumby, která vycvičila generaci teroristů třetího světa, a Abbás údajně pracoval pod Bogdanovem jako agent KGB pod krycím jménem „krtek“.

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov na moskevském summitu sdělil zástupcům OOP, Hamásu, Islámského džihádu a půl tuctu dalších teroristických skupin, že Abbás „změnil vládu, odvolal tu předchozí a zahájil proces výběru nových technokratických ministrů“, což podle Putina „přispěje k zintenzivnění mezipalestinského dialogu“.

Z moskevského summitu vyplynulo, že jediný „mezipalestinský dialog“ bude probíhat mezi různými teroristickými skupinami. Ať už by v „technokratické vládě“ byly v popředí jakékoliv loutky, skutečnou vládou by byli teroristé.

Bidenova administrativa a zbytek mezinárodního společenství touží vyřešit problém, který představuje 7. říjen, izraelské tažení proti Hamásu a domácí muslimské pobouření na Západě, znásobením tlaku na „dvoustátní řešení“ a vytvořením „palestinského“ teroristického státu. Zatímco ministerstvo zahraničí, ministerstvo zahraničních věcí, představitelé OSN, katarští emisaři a další diplomaté diskutují o tom, jak by stát s Palestinskou samosprávou vypadal, Palestinská samospráva se koordinuje se svými kolegy teroristy, aby si nepokazila večírek odhalením toho, co se děje.

Palestinská samospráva se snaží, aby to fungovalo, a poskytuje dvě sady vzájemně si odporujících ujištění. Západním diplomatům tvrdí, že Palestinská samospráva dokáže sjednotit „palestinský“ lid kolem státu a ukončení konfliktu. Hamás, Islámský džihád a další teroristické skupiny jsou ujišťovány, že Palestinská autonomie je i nadále naprosto odhodlána vést válku s cílem zničit Izrael.

Moskevský summit byl druhou polovinou rozdělené obrazovky k jednáním, která vedou Washington a různé evropské metropole. Zatímco ve Washingtonu se slibuje mír, v Moskvě se slibuje pouze válka.

A historie nám říká, že právě slibům války je třeba věřit.

Na summitu šlo o to, aby se předem rozdělily výnosy z jakýchkoli výhod, které technokratická vláda získá od Izraele, Ameriky a zbytku světa, ať už to bude „palestinský stát“, miliardy zahraniční pomoci nebo kontrakty na obnovu Gazy spolu se zbraněmi a výcvikem.

„Technokratická vláda“ poskytne Bidenově administrativě a dalším vládám věrohodné popření potřebné k dalšímu financování teroristů.

S tím, jak se kampaň za uznání technokratického loutkového režimu rozrůstá, bude životně důležité mít na paměti moskevský summit a jeho jednotný postoj.

Moskevský summit ukázal, že technokratická vláda terorismus neukončí, nýbrž zamaskuje, a konflikt neukončí, nýbrž vystupňuje.

„Palestinský“ stát, jak již oznámily teroristické skupiny, bude státem teroru.

14.03.2024 04:55 Daniel Žingor579Zdroj: United with Israel

2 komentáře

  1. Jaromír Vykoukal

    18. 3. 2024

    Odpovědět

    TO nemá cenu kometovat. Tak to prostě je a lepší to nebude. Ruská federace která je pod tvrdým tlakem ze všech stran a toto je cesta jak zaměstnat USA něčím jiným a oslabit BIdenovu pozici co nejvíce. Navíc RF potřebuje pomoc Íránu a toto je žold za tuto pomoc.

  2. Andrea

    14. 3. 2024

    Odpovědět

    som viac než v šoku. Prosím o komenty k tomuto. Hlavne asi tých, ktorí majú dobré zmapovanú eschatologiu. ..snažím sa dať do súvisu príchod antikrista,jeho podpis zmluvy s Izraelom a zlomenie troch "rohov" z koalície 10 " vládcov" ....viem, že čo píšem vyznieva asi divno, ale nechcem rozpisovať viac. ak takto stojí Rusko za teroristami, Izrael " nemá" šancu, alebo....jednoducho spejeme ku globálnej vojne.

Přidání komentáře

Váš email nebude zveřejněn.
Abychom zabránili spamu, musí být Váš první komentář schválen. Mějte prosím strpení.

O profilový obrázek se stará Gravatar.