Praha Jeruzalém

Mosab Hassan Yousef, syn vysoce postaveného představitele Hamásu, na Twitteru napomenul americkou vládu, že neupřednostňuje národní zájmy před stranickými přáními.

Od: Israel National News 21. dubna 2024 12:38

Mosab Hassan Yousef, syn spoluzakladatele Hamásu, se na Twitteru ohradil proti politice USA ohledně vyjednávání o rukojmích.

„Po měsících nátlaku na Izrael, aby vyjednával s teroristy o rukojmích, Bidenova administrativa pochopila, že vyjednávání s teroristy je slepá ulička. Odkládání nevyhnutelné války, aby se zalíbila voličům, nepovede ke stabilitě a míru,“ uvedl.

„Írán, Rusko, Čína a jejich zmocněnci jsou odhodláni zničit současný světový řád. Islámské a komunistické ideologie se v průběhu staletí ukázaly jako chybné, takže bychom neměli dovolit nové generaci fanatiků opakovat stejné chyby z minulosti. Islámské a komunistické modely jsou odsouzeny k nezdaru. Kapitalismus je lepší volbou,“ prohlásil.

„Strkáním hlavy do písku hrozbu neodstraníme. Výměna nejzákladnějších principů za krátkodobý politický zájem povede k dalšímu chaosu. Amerika by neměla čekat, až se situace zcela vymkne kontrole, a teprve poté jednat. A Bidenova administrativa si musí vybrat mezi vítězstvím ve volbách a vítězstvím ve válce“.

Na závěr přidal slova rady: „Silní vůdci se nebojí riskovat, slabí vůdci se snaží zavděčit všem“.

22.04.2024 05:26 Daniel Žingor294Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Přidání komentáře

Váš email nebude zveřejněn.
Abychom zabránili spamu, musí být Váš první komentář schválen. Mějte prosím strpení.

O profilový obrázek se stará Gravatar.