Praha Jeruzalém

Bojový tým 7. brigády našel během bojů v Chán Júnisu v domech teroristů zásobníky s municí, střely RPG, výbušniny, pušky kalašnikov, uniformy a vojenské vybavení Hamásu.

Od: Israel National News 1. března 2024 13:23

Mluvčí jednotky IDF oznámil, že bojový tým 7. brigády pokračuje v bojích v západním Chán Júnisu, likviduje teroristy a ničí teroristickou infrastrukturu.

V uplynulém týdnu jednotky operovaly v různých oblastech, kde jednotky IDF dosud působily, a prováděly cílené nálety na domy vysokých představitelů Hamásu.

Vojáci narazili na desítky teroristů v centru obytné čtvrti a zlikvidovali je s využitím palby z tanků, boje zblízka a řízené palby ze vzduchu.

Vojáci v domech teroristů našli zásobníky s municí, střely RPG, výbušniny, pušky kalašnikov, uniformy a vojenské vybavení Hamásu.

Při cíleném zásahu proti teroristické infrastruktuře v západní části Chán Júnisu vojáci zadrželi desítky teroristů, kteří se v době operační činnosti ukrývali ve škole. Během vyšetřování teroristé poskytli zpravodajské informace, které byly předány přímo jednotkám operujícím v Chán Júnisu. Kromě toho středisko řízení palby brigády zlikvidovalo pět ozbrojených teroristů ve vozidle, které představovalo hrozbu pro jednotky IDF.

03.03.2024 05:10 Daniel Žingor224Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

1 komentář

  1. Karel Křivan, Ing.

    7. 3. 2024

    Odpovědět

    To jsou skvělé zprávy ! Jen tak dál a nepřestat i kdyby se Biden pokakat měl ! :-))

Přidání komentáře

Váš email nebude zveřejněn.
Abychom zabránili spamu, musí být Váš první komentář schválen. Mějte prosím strpení.

O profilový obrázek se stará Gravatar.