Praha Jeruzalém

Všichni zranění byli turisté. Italská premiérka Meloniová: „Vyjadřujeme po tomto zbabělém útoku solidaritu s izraelským lidem “.

Od: Israel National News 8. dubna 2023 21:35

Alessandro Parini, 35letý obyvatel Říma, byl v pátek večer zavražděn izraelským arabským teroristou na promenádě v Tel Avivu. Podle italského listu La Repubblica pracoval Parini jako právník a v Tel Avivu byl na dovolené.

Italská premiérka Giorgia Meloniová vyjádřila rodině Pariniho soustrast a zdůraznila, že je po „zbabělém útoku“ solidární s izraelským lidem.

Izraelský velvyslanec v Itálii Alon Bar prohlásil: „Se zlomeným srdcem sdílíme zprávu ministra Tajaniho, který potvrdil, že osoba zabitá při teroristickém útoku v Tel Avivu je italský občan Alessandro Parini. Rodině oběti vyjadřujeme upřímnou soustrast.“

Velvyslanec EU v Izraeli Dimiter Tzantchev prohlásil: „Srdcervoucí zpráva o dalším dnešním teroristickém útoku, tentokrát na promenádě v Tel Avivu, při němž byl jeden člověk zabit a několik osob zraněno. Toto násilí jednoznačně odsuzuji. Naše myšlenky a modlitby jsou s rodinami obětí a zraněných.“

Všichni zranění při útoku jsou turisté: 74letý muž, 39letý muž a 17letá dívka byli zraněni středně těžce a 54letý muž, 70letá žena, 31letý muž a 27letá žena byli zraněni lehce a byli převezeni do nemocnice Ichilov, kde jim byla poskytnuta lékařská péče. Tři turisté pocházeli z Velké Británie a jeden z Itálie.

09.04.2023 05:39 Daniel Žingor161Zdroj: Arutz Sheva - Israel National News

Klíčová slova

1 komentář

  1. Jaromír Vykoukal

    11. 4. 2023

    Odpovědět

    Divadlo. Dotčené země svoji pdporu palestinským Arabům nesníží. Už nyní hledají cestu jak učinit viníkem Izrael.

Přidání komentáře

Váš email nebude zveřejněn.
Abychom zabránili spamu, musí být Váš první komentář schválen. Mějte prosím strpení.

O profilový obrázek se stará Gravatar.